Akeeba Backup

Omschrijving

Akeeba Backup is een complete site back-up oplossing voor uw Joomla!™ powered website. Als de opvolger van het befaamde JoomlaPack component, bouwt Akeeba Backup voort op de sterke erfenis van de makkelijk te gebruiken, maar toch krachtige, oplossing voor het backuppen, herstellen en verplaatsen van uw website tussen servers van dezelfde of verschillende architectuur.

De missie is simpel: back-up uw hele website - inclusief alle bestanden en database inhoud - in één enkel archiefbestand. U kunt de gehele website vanuit de inhoud van dit archiefbestand herstellen, zonder de noodzaak Joomla!™ voorafgaand aan het herstel proces te installeren. U kunt dit doen met één enkele klik, zonder het vervelende werk dat nodig is om externe hulpprogramma's te installeren en te testen, zonder het wijzigen van uw server configuratie en zonder een duik in obscure configuratie opties.

Als u absolute macht en flexibiliteit wilt, is Akeeba Backup ook voor u, de aangewezen extensie! Het geeft u de leiding over het fijn afstellen van uw back-up, het kiezen welke mappen, bestanden of database tabellen uit te sluiten. Het kan u zelfs toestaan om niet-Joomla!™ inhoud te backuppen, zolang u maar opgeeft welke off-site mappen en databases u wilt toevoegen.

Akeeba Backup is onderscheiden op de J and Beyond 2010 internationale Joomla! conferentie als de beste Administrator Only Extension en bereikte de tweede plaats in de andere gemeenschap stemwedstrijden. Onze wens om de beste back-up software voor Joomla! te bieden wordt alleen maar versterkt door deze onderscheidingen. We hebben wel uw hulp nodig om hierin te slagen. Als u vast loopt in het gebruik van Akeeba Backup, aarzel dan niet om ons te contacteren op ons forum. We zijn hier om u te helpen!

Wiij installeren en configureren voor u de meeste recente stabiele versie van AkeebaBackup Pro. Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Specificaties

  • Prijs: € 79 (excl. btw)

Deel dit met anderen